Positon

Werknemers Werkgevers

Samen aan de slag

Heeft u een vacature open staan, maar vindt u maar niet de juiste kandidaat?

Laat Positon u helpen bij de zoektocht naar..

Werken met Positon

Het doel van Positon is het vinden van de goede kandidaat voor de openstaande vacature binnen uw organisatie. Daarom kijken wij verder dan alleen het Curriculum Vitae van onze kandidaten:
Wij bespreken hun achtergrond, specialisme, toekomstwensen, ambities  en persoonlijkheid tijdens een intakegesprek van minimaal 1 uur.

Naar aanleiding van de uitkomsten van dit gesprek bepalen we of deze kandidaat aansluit bij uw openstaande vacature en bedrijfscultuur. Indien wij deze kandidaat passend vinden zullen wij een uitgebreid Curriculum Vitae bij u voorleggen, samen met onze persoonlijke indruk van deze kandidaat, aangevuld met de reden waarom wij denken dat deze kandidaat passend is.
Het is nu aan u om te bepalen of u deze kandidaat wilt uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Indien u en de kandidaat beide een overeenstemming hebben en de kandidaat zal starten, kan het dienstverband op 2 manieren plaats vinden:
1 De kandidaat krijgt direct een dienstverband bij uw organisatie. U betaald een eenmalige werving en selectiefee.
2 De kandidaat krijgt eerst een dienstverband bij Positon en kan vervolgens na 1040 gewerkte uren kosteloos over worden genomen door uw organisatie. Tijdens dit dienstverband bij Positon is de CAO NBBU van kracht.


© 2018 Positon