Positon

Werknemers Werkgevers

Samen aan de slag

Heeft u een vacature open staan, maar vindt u maar niet de juiste kandidaat?

Laat Positon u helpen bij de zoektocht naar..

Referenties

Door Positon ben ik aan een leuke nieuwe job begonnen. Ik zocht een leidinggevende functie in combinatie met techniek.
Het proces naar het dienstverband is zeer prettig verlopen. Ik heb een intakegesprek gehad waarin mijn persoonlijke wensen uitgebreid aan bod zijn gekomen. Ik heb binnen 2 dagen na de intake diverse passende vacatures aangeboden gekregen. Deze vacatures sloten allen goed aan. Mijn contactpersoon heeft mijn wensen goed gefilterd uit het gesprek. Uiteindelijk zat de perfecte vacature ertussen en heb ik direct een vast dienstverband gekregen bij de organisatie waar ik nu werk. Wat ik erg prettig heb ervaren is vooral de persoonlijke aanpak van Positon.

J. Vermalen, Manager Maintenance

Ik heb een nieuwe baan als engineer aangenomen bij een grote productieorganisatie in Bergen op Zoom. Positon heeft me deze baan aangeboden. Het is precies wat ik zoek. Ik krijg direct een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf waar ik ga starten, dat is erg prettig. Ik ben erg te spreken over de communicatie met de consultant van Positon. We hebben veel contact gehad en hij was erg ge´nteresseerd en vriendelijk.

Maurice van Dalen, Engineer


In de afgelopen jaren ben ik zelfstandige geweest en door omstandigheden had ik op korte termijn een baan nodig. Positon heeft dit gelukkig binnen 1 week voor me kunnen regelen. Ik ben nu aan de slag als monteur in opleiding bij een klein bedrijf in Roosendaal. Ik ben gestart met een dienstverband via Positon en krijg na ongeveer 6 maanden een contract van het bedrijf.

K. de Groen, Monteur in opleiding

© 2018 Positon