Positon

Sinds 2005

Positon B.V. is het arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in technische, industriële en maritieme branches. Wij werven personeel met MBO of HBO denkniveau. Sinds 2005 zijn wij te vinden in Bergen op Zoom, waar onze focus ligt op de regio’s: Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland.

Kwalitatief, transparant & persoonlijk

Bij Positon staat kwaliteit voorop. Wij kennen onze klanten, de cultuur van de organisatie en weten hierdoor waar de wensen en behoeftes liggen. Tevens kennen we onze kandidaten. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek met één van onze recruiters weten we wat de talenten en ambities van de kandidaten zijn. Positon kan u ook helpen met het opstellen van een functieprofiel om tot de juiste kandidaat te komen. Alleen wanneer wij een goede match verwachten, stellen wij de juiste persoon aan u voor. Om onze kwaliteit te waarborgen is Positon aangesloten bij brancheorganisatie NBBU en tevens beschikken we over het NEN4400 en VCU certificaat. Met deze kwalitatieve en transparante werkwijze maken wij onze beloftes waar en is duidelijk wat u van ons kunt verwachten. Ons team is klein, hecht en ervaren. Hierdoor kent u ons en wij u, waardoor een persoonlijke benadering wordt gecreëerd.

Dienstverband

Voor de invulling van uw vacature is de keus gevallen op een kandidaat van Positon. Er zijn 2 mogelijkheden om deze kandidaat een dienstverband aan te bieden. U kunt de kandidaat op werving- en selectiebasis aannemen, de kandidaat komt dan direct bij u in dienst. Positon kan de kandidaat ook eerst een dienstverband aanbieden en na een vooraf vastgesteld termijn kan de kandidaat direct bij u in dienst komen.

Bent u al overtuigd van Positon?

Via onderstaande knop meldt u gemakkelijk een vacature aan!

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.